Thursday, December 24, 2015

Sarbatori Fericite din partea Raidului, si sfaturi...





Salutare! Raidu’ da Pirati va ureaza Sarbatori Fericite si read on! ca de obicei!

Dupa cum stiti, urmeaza perioada sarbatorilor, perioada aia in care ai timp sa citesti, sa bei, sa te uiti la filme, sa-ti iei concediu’ ala pe care l-ai ratat tot anu sau sa mergi la munca gandindu-te cat mai e pana ajungi acasa si jefuiesti sistematic frigidere. (Yuummm!!)
De-a lungul timpului, prin strategii cretine de marketing si ingustarea la minte a lumii, Craciunul a devenit un prilej obligatoriu de bucurie. Toata lumea iti canta la radio in colinde cum ca nimeni nu e singur de Craciun, cum ca ar trebui sa fii ba cu familia ba cu iubirea vietii undeva langa um brad desfacand cadouri si asteptandu-l pe Mosu’.
Avand in vedere ca obligatiile de orice fel nu aduc bucurie, si obligatia de a fi fericit produce exact nefericirea. Oriunde v-ati afla, daca acolo langa voi nu se afla iubierea vietii, daca acasa in familie atmosfera e de rahat sau o suportati din obligatie, amintiti-va ca NIMIC NU TREBUIE! Nu trebuie sa fii fericit, nu trebuie sa fii trist, nu trebuie sa fii cu cineva, nu trebuie sa fie toata lumea fericita in jur, nu trebuie neaparat sa nu fii singur, nu trebuie neaparat nici macar sa sarbatoresti perioada asta (poate chiar esti budist sau Asatru, poate vrei in Valhalla, poate..). Imaginati-va intotdeauna ca un singur lucru este important si anume libertatea de a alege si ca nimic din ce e urlat pe la TV sau prin publicitati NU TREBUIE. Oricum faza cu “Trebuie” e o mare bagare pe gat a diverselor elemente fara de care niste oameni instabili si neadaptati la realitate ar scapa de sub control si ar lua-o razna.
Sunteti cu totii liberi in perioada asta la fel ca si in tot timpul anului, sa nu uitam asta pentru ca acesta este singurul mod de a fi fericit de sarbatori si nu numai acum.
Daca nu ai pe nimeni go have a beer with friends sau go have a beer, daca acasa nu te simti acasa iesi si cauta locul in care ai acel sentiment, daca vrei sa te dai cu parapanta sau sa faci bunjee jumping in ajun in loc sa impodobesti bradul, do that. Ideea principala e sa fii liber si fericit cu ceea ce faci iar ceea ce faci sa fie alegerea ta.
Pentru ca pana una alta... ceea ce aveau piratii in afara de picioare lipsa, scorbut, sifilis si come alcoolice era LIBERTATEA, si asta compensa pentru toate cele de mai sus.

Sarbatori fericite echipaj si acoliti! Have a rum and a dose of freedom! Arrrrr!

No comments:

Post a Comment