Thursday, August 3, 2017

Fata in fata de Ciprian Mitoceanu



 
 
Salutare echipaj si bine v-am gasit la un nou articol despre carti. Azi vorbim despre volumul care incheie trilogia “Predestinare Genetica” a lui Ciprian Mitoceanu, intitulat “Fata in fata”.

Dupa cum ne-a obisnuit, autorul isi pastreaza ritmul alert si captivant al celorlalte doua volume si ii aduce acum fata in fata pe Robert Piest si Leonard Goldman. Dupa fascinantul joc de-a soarecele si pisica, vom observa cum Leonard evolueaza si cum Robert incearca sa tina piept noii personalitati a acestuia. Cei doi se vor dezlantui intr-un joc al manipularii si inteligentei cum rar ati mai intalnit in alte romane.

Supravegheati din fundal de diabolicul Dawson, cei doi isi pun in joc toate abilitatile pentru a castiga pretul final al confruntarii si anume libertatea si puterea care vine odata cu apropierea de politicianul fara scupule.

Desi ma asteptam ca volumul final sa puna capat povestirii, neasteptat, acesta lasa loc pentru o continuare a acesteia, continuare care ar putea fi la fel de interesanta ca si trilogia in sine. Chiar si autorul recunoaste la finalul cartii ca a devenit foarte atasat de persoanajele create si ca Dawson inca exista si actioneaza.

Pe acesta il intalnim si in romanul de sine statator “Amendamentul Dawson”, asa ca cei care vor sa il urmareasca din nou pe politician se pot bucura de inca un volum separat de trilogie.

 


Atat seria “Predestinare Genetica””cat si “Amendamentul Dawson” au aparut la editura Crux Publishing si pot fi comandate prin linkurile de mai jos:



Volumele trilogiei pot fi achizitionate, desigur, si separat.

Dupa cum v-am obisnuit nu va voi da prea multe detalii despre firul narativ al cartii pentru a nu va strica placerea ultimului volum al unei trilogii care mie mi s-a parut fantastica in peisajul literar din Romania.

Raidu da Pirati va doreste o zi frumoasa si spor la lectura!

No comments:

Post a Comment